Menü

Főoldal »  Hírek, közlemények »  Hírek

Hírek

Mit kell tudni a cégkapu regisztrációról?

2017. szeptember 1., 12:51
Hírek

A cégek hivatalos ügyintézését, az államigazgatási szervekkel történő kapcsolattartást nagy részben befolyásolja a kötelező elektronikus ügyintézés, az úgynevezett cégkapus rendszer bevezetése.

Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT)

2017. december 11., 14:32
Hírek

Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) egy európai uniós forrásból létrehozott egységes informatikai környezet, ami a legmagasabb fokú adat- és kibervédelemmel biztosít hatékony kommunikációt az egészségügyi ágazaton belül. A térhez két portálfelület tartozik, egy az egészségügyi szféra, másik a teljes lakosság számára.

Intézze egyéni vállalkozási ügyeit, gyorsan, ingyen, telefonon

2017. július 26., 12:49
Hírek

Az újfajta azonosítási mód kialakításával, a (Részleges Kódú) Telefonos Azonosítással már telefonon - a 1818 szám felhívásával - is intézhetővé váltak egyes egyéni vállalkozási ügyek.

E-felvételi: Mit és hogyan pótolhatnak a felvételizők?

2017. július 11., 17:04
Hírek

A felvételizőknek legkésőbb 2017. július 12-ig kell benyújtaniuk a jelentkezéskor még nem csatolt, ám a pontszámításhoz szükséges dokumentumaikat az E-felvételiben. Összegyűjtöttük, hogy mire kell figyelni a dokumentumok beküldésénél.

Jön a cégkapu: Hamarosan a cégek is online intézhetik ügyeiket

2017. december 11., 14:12
Hírek

Jövő év elején már elérhető lesz a gazdálkodó szervezetek számára az Ügyfélkapuhoz hasonló Cégkapu szolgáltatás. A Cégkapun keresztül a cégek, alapítványok, gazdálkodó szervezetek online tartják majd a kapcsolatot a hivatalokkal, dokumentumokat küldhetnek, fogadhatnak, így személyes ügyintézés nélkül, kényelmesebben és gyorsabban intézhetik a cégügyeiket.

Térben és időben rugalmasan! Ügyintézés akár 19 mp alatt EFO mobil alkalmazással

2017. június 27., 10:53
Hírek

Újra itt a nyár, az idénymunkák ideje. Az EFO mobil alkalmazás segítségével is elvégezheti az egyszerűsített foglalkoztatás bejelentését, akár idénymunka bejelentéséhez is. A beküldéshez ügyfélkapu hozzáférés szükséges. Az alkalmazással bármikor bárhonnan elvégezheti a bejelentését.

Az erkölcsi bizonyítvány már telefonon is igényelhető

2017. május 15., 13:13
Hírek

Az eddig elérhető személyes és elektronikus ügyintézési (Webes Ügysegéd, és OkmányApp) csatornákon kívül már telefonon is lehet igényelni erkölcsi bizonyítványt a 1818 Kormányzati Ügyfélvonalon keresztül

Forradalmi lépés a telefonos ügyintézésben - Regisztráljon Telefonos Azonosítás szolgáltatást

2016. november 30., 14:02
Hírek

A Rendelkezési Nyilvántartás egy olyan rendszer, amely a személyek e-ügyintézésre vonatkozó rendelkezéseit tartja nyilván. A szolgáltatás célja, hogy mindenki – és később fokozatosan a szervezetek – számára lehetővé tegye rendelkezéseik, meghatalmazásaik megtételét.

Már elektronikusan és telefonon is tehető meghatalmazás egyes ügyek intézéshez

2017. május 15., 13:17
Hírek

Új szolgáltatások segítik az e-közigazgatási ügyintézést, annak érdekében, hogy minél kényelmesebben, egyszerűbben, gyorsabban intézhessük hivatali ügyeinket. Ilyen többek közt a Rendelkezési Nyilvántartás, amelyben elektronikusan rögzíthetjük ügyintézéssel kapcsolatos rendelkezéseinket és azokat az arra jogosult hivatalok számára a rendszer megismerhetővé teszi.

Februártól már csak időpontfoglalással lehet személyesen erkölcsit igényelni

2016. május 5., 12:13
Hírek

A KEKKH Személyes Ügyfélszolgálatán 2016. február 1-jétől az ügyfelek kizárólag előre lefoglalt időpontban nyújthatják be hatósági erkölcsi bizonyítvány kiállítása iránti kérelmüket.

Megérkezett az e-személyi

2016. április 26., 15:31
Hírek

Újabb mérföldkőhöz érkezett a magyar közigazgatás. 2016. január 1-én megjelent az első elektronikus, többfunkciós személyazonosító igazolvány, amelyet az elektronikus személyazonosításon túl elektronikus aláírásra is használhatunk, továbbá a TAJ-kártya és adóazonosító igazolvány funkcióit is ellátja. Az új személyazonosító igazolványba épített magas biztonságú tároló elemnek (chipnek) köszönhetően 2016-tól egy biztonságosabb és korszerűbb okmánnyal intézhetjük ügyeinket.

1 2 3 Következő »

Navigáció