Menü

Főoldal »  Segítségnyújtás e-ügyintézésben

Segítségnyújtás e-ügyintézésben

Az elektronikus ügyintézés során, az interneten intézhető ügytípusok esetében – a regisztrációtól a nyomtatványok  kitöltéséig – telefonos segítséget nyújtunk ügyfeleinknek. Feladataink közé tartozik a Kormányzati Portál szolgáltatások igénybevételének segítése, az Ügyfélkapuval elérhető elektronikus közigazgatási szolgáltatások felhasználóinak támogatása, meghatározott szervezetek elektronikus ügyintézésével kapcsolatos technikai hibabejelentések fogadása és továbbítása a megfelelő ügyeletek részére.

Az okostelefonok terjedésével a közigazgatáson belül is megjelentek a mobil alkalmazások, így például egyszerűsített foglalkoztatás bejelentésre kifejlesztett EFO mobil applikáció vagy a teljes körű elektronikus ügyintézést szolgáló OkmányApp alkalmazás. Az éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatunk a közigazgatási mobil alkalmazások használatához is részletes tájékoztatást, ill. felhasználói támogatást nyújt.

Kormányzati Portál és szolgáltatásainak támogatása

A szolgáltatások igénybevételének segítése, az Ügyfélkapuval elérhető elektronikus közigazgatási szolgáltatások támogatása, az elektronikus ügyintézéssel kapcsolatos technikai hibabejelentések fogadása és továbbítása

Részletek »

Webes Ügysegéd alkalmazás támogatása

Az alkalmazásá célja az ügyfelek és a hatóságok adminisztratív terheinek csökkentése érdekében a teljeskörű elektronikus ügyintézés megvalósítása egyes okmányügyek, gépjármű ügyek és hatósági erkölcsi bizonyítvány ügyek esetében.

Részletek »

Közigazgatási mobilapplikációk

Az applikációk ügytípusainak többségéhez Ügyfélkapu regisztráció szükséges. Amennyiben elakadna az ügyintézésben az alkamazások használatához informatikai segítséget nyújtunk.

Részletek »

NAV e-nyomtatványok beküldésének támogatása

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által fejlesztett programok, nyomtatványok és szolgáltatások használatában nyújtunk segítséget.

Részletek »

Elektronikus nyomtatványok beküldésének támogatása

A vállalkozások kötelező elektronikus beszámolójának beküldését, az ezzel kapcsolatos feladatok teljes folyamatát támogatjuk. Az általános tájékoztatástól a közzétételi költségtérítés megfizetésén keresztül egészen a titkosított dokumentum előállításáig.

Részletek »

Navigáció