Menü

Főoldal »  Szolgáltatástérkép

Szolgáltatástérkép

2005 óta működő telefonos és elektronikus ügyfélszolgálatunk szerteágazó szolgáltatást nyújt az év minden napján napi 24 órában az ügyfeleinek, a polgárok, vállalkozások és költségvetési szervek részére. Kiemelt feladatunk a gyors, pontos és naprakész tájékoztatás, telefonos és elektronikus segítségnyújtás a közigazgatási ügyintézéssel kapcsoltban. Weboldalunkon részletesen bemutatjuk Önnek, hogy milyen szolgáltatásokkal állunk a rendelkezésére.

Általános tájékoztatás

0-24 órában információt adunk a közigazgatási szervek elérhetőségéről, ügyfélfogadási idejéről, feladat- és hatásköréről, valamint az általuk kezelt ügyek intézésének folyamatairól. Segítünk a szükséges jogszabályok megtalálásában is.

Részletek »

Telefonos ügyintézés

A 1818-as telefonszámon státuszinformációt adunk egyes folyamatban lévő okmányügyeinek intézésével kapcsolatban. A telefonos azonosítás bevezetésével a közeljövőben egyes ügyeit telefonon is intézheti ügyfélszolgálatunkon.

Részletek »

Személyes ügyintézés

Tájékoztatást nyújtunk a kormányablakokban, okmányirodákban és a különböző hatóságok ügyfélszolgálati irodáiban intézhető ügyekkel kapcsolatban, hogy Ön felkészülve érkezessen ügyeit intézni.

Részletek »

Elektronikus ügyintézés

Elektronikusan, az interneten keresztül intézhető közigazgatási ügyek esetén telefonos segítséget nyújtunk a regisztrációtól az űrlapok kitöltéséig. Kiemelt feladatunk az ügyfélkapuval kapcsolatos technikai segítségnyújtás.

Részletek »

Foglalkoztatás bejelentés (185)

A Kormányzati Ügyfélvonal a 185-ös számon fogadja az egyszerűsített foglalkoztatás (EFO) és a háztartási munka bejelentéseket, majd a felvett adatokat továbbítja a Nemzeti Adó- és Vám- hivatal részére.

Részletek »

Egyéb feladatok

Ügyfélszolgálatunk megállapodás alapján ellátja egyes államigazgatási szervek telefonos és elektronikus ügyfélszolgálati feladatait, vagy igény szerint munkaidő után, ill. megemelkedett hívásszám esetén fogadja a megkereséseket.

Részletek »

Navigáció