Hírek
Térben és időben rugalmasan! Ügyintézés akár 19 mp alatt EFO mobil alkalmazással
Újra itt a nyár, az idénymunkák ideje. Az EFO mobil alkalmazás segítségével is elvégezheti az egyszerűsített foglalkoztatás bejelentését, akár idénymunka bejelentéséhez is. A beküldéshez ügyfélkapu hozzáférés szükséges. Az alkalmazással bármikor bárhonnan elvégezheti a bejelentését.
Módosítva 2017. június 27., 10:53
Megosztás Megosztás
Nyomtatás Nyomtatás

Pár kattintással és kevesebb, mint egy perc alatt már elvégezhető egy bejelentés.

Letöltés mobiltelefonról: http://nisz.hu/efo/letoltes/

Az alkalmazás számos kényelmi funkcióval segíti a felhasználókat: előre elmentheti a munkavállalók, munkáltatók adatait, telefonváltás esetén ezek az adatok exportálhatók, majd importálhatók, a havi lejelentéshez szükséges adatok előre megadott e-mail címre elküldhetők.

Az alkalmazással milyen típusú munkát lehet bejelenteni?

Mezőgazdasági idénymunkát, turisztikai idénymunkát, filmipari statisztát, alkalmi munkavállalót, háztartási munkának, iskolaszövetkezeti bejelentés,

Mit nyer ön az EFO mobilalkalmazással?

  • időt
  • pontosságot
  • biztonságot
  • egyszerűséget

Az alkalmazás azért készült, hogy megkönnyítse a bejelentést, minden folyamat a lehető legegyszerűbb módon végezhető el. Az alkalmazáson keresztül beküldött bejelentések joghatása a NAV oldalon található nyomtatvány kitöltésével és beküldésével megegyező.

Az alkalmazás segítségével várakozás nélkül, kevesebb, mint 1 perc alatt rögzíthető a bejelentés, amit bármikor, bárhonnan irodai infrastruktúra nélkül is megtehet. Ehhez az alkalmazás működtetéséhez szükséges feltételekkel kell rendelkezni, melyek a következők:


Ügyfélkapus azonosítás biztosítja, hogy illetéktelenek ne tehessenek az Ön nevében bejelentést.
Az alkalmazás IOS, Android és Windows platformokra díjmentesen letölthető.

További információk: http://nisz.hu/efo2015 és a 185-ös hívószámon illetve chaten kérdezhet kollégáinktól!