Hírek
Cégradar - Megbízható cégadatok biztos és gyors forrásból
Új munkahely, üzleti lehetőség, esetleg online vásárlás előtt áll? A NISZ Zrt. által kifejlesztett Cégradar mobilalkalmazással egy helyen találhat meg minden fontos információt, ami segíthet a döntéshozatalban.
Módosítva 2015. április 9., 8:54
Megosztás Megosztás
Nyomtatás Nyomtatás

A NISZ Zrt. gondozásában megjelent a CÉGRADAR mobil alkalmazás. A fejlesztés alapját a különböző forrásokból elérhető jelentős mennyiségű, nyilvános cégadatok adták. A NISZ Zrt. célja az, hogy egy könnyen kezelhető felületen mindenki számára gyorsan elérhetővé váljanak az összerendezett adatok. Az alkalmazás IOS, Android és Windows platformokon érhető el. Az alkalmazás letöltése és a lekérdezések is díjmentesek.

Az applikáció a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnál, a Nemzeti Munkaügyi Hivatalnál, a Gazdasági Versenyhivatalnál meglevő információkat, valamint az e-Cégjegyzék, a Cégközlöny és más adatbázisok információit gyűjti egy csokorba. Segítségével szerződéskötés előtt ellenőrizhetjük a szállító megbízhatóságát, álláskeresésnél meggyőződhetünk a munkaadó hitelességéről, online vásárláskor pedig elkerülhetjük a jóhiszemű vásárlókat kihasználó, megbízhatatlan vállalkozásokat.

A Cégradar már a hivatalos megjelenés előtt bizonyított: a szoftver egyik tesztelője egy gyanúsan olcsó zuhanykabin vásárlása előtt ellenőrizte a forgalmazó céget, amellyel kapcsolatban minden rendben talált, így aggodalom nélkül tehette kosárba a keresett terméket, ezzel mintegy 20 ezer forintot spórolva a családi költségvetésnek.

A Cégradar letöltése:
IOS készülékre
Android készülékre
Windows készülékre

További információk: Cégradar információk