Foglalkoztatás bejelentés (185)

A Kormányzati Ügyfélvonal kiemelt szolgáltatása a 185-ös hívószámon működő telefonos foglalkoztatás bejelentés, amely Magyarországról helyi tarifával hívható az év minden napján 0-24 órában. A 185-ös hívószámhoz tartozó menürendszerünk itt található: Klikk ide!

Általános tájékoztatást adunk Önnek a bejelentések típusáról, az ügyintézés feltételeiről és a korábban rögzített adatok módosítási lehetőségeiről. Mindezeken felül segítünk az elektronikusan, interneten kereszül történő és a mobil eszközön történő foglalkoztatás bejelentések használatában is.

A nap folyamán kollégáinkhoz beérkező hívások száma változó, különösen a reggeli időszakban nagyon magas, ezért javasoljuk, hogy ügyintézőinket a zöld színnel jelölt alacsonyabb forgalmú időszakokban hívja. Az adatok tájékoztató jellegűek, iránymutatóként szolgálnak, eltérések előfordulhatnak. Klikk ide!

Az egyes bejelentés típusok részletes információt az alábbiakban találja:

Egyszerűsített foglalkoztatás
Egyszerűsített foglalkoztatás
A 185-ös hívószámon helytől és időtől függetlenül lehetőséget biztosítunk Önnek az egyszerűsített foglalkoztatás telefonon történő bejelentésére és módosítására. A munkavégzés megkezdése előtt kollegáink éjjel-nappal várják hívását.
Részletek »
Háztartási munka bejelentése
Háztartási munka bejelentése
A munkavégzés megkezdése előtt telefonon, a 185-ös hívószámon is bejelentheti háztartási alkalmazottját, ide sorolható tevékenységek többek között a lakás takarítás, gyermek felügyelet, kertgondozás, házvezetés, ápolás.
Részletek »
Iskolaszövetkezeti bejelentés
Iskolaszövetkezeti bejelentés
Az iskolaszövetkezet és a nappali tagozatos tanuló között létrejött munkaviszony NAV felé történő bejelentését a 185-ös hívószámon fogadjuk a munkaszerződés megkötésének napján.
Részletek »
Elektronikus bejelentés
Elektronikus bejelentés
A foglalkoztatással kapcsolatos bejelentéseket elektronikusan is megteheti, a nyilatkozatának benyújtásával kapcsolatban technikai segítséget nyújtunk 0-24 órában a 1818 telefonszámon az 1-3-3 menüt választva.
Részletek »