Igényelt személyazonosító igazolvány nyomonkövetése

Ön gyorsan és egyszerűen tájékozódhat igényelt személyazonosító igazolványának aktuális állapotáról (státusz információ) az adatlapon szereplő bizonylatszám (jobb felső sarokban található) alapján.

Elektronikusan a következő weboldalon keresztül tudja megnézni a szükséges információt: Személyi igazolvány státusza Okostelefonnal az OkmányApp mobilapplikációval tájékozódhat igényelt okmányának gyártási státuszáról. További információ: OkmányApp

Telefonon keresztül kollegáink is az igénylő adatlapon szereplő bizonylatszám alapján tudják Önt tájékoztatni.

Hívja ügyfélszolgálatunkat a 1818-as telefonszámon. A keresett szolgáltatás pontos menüpontja az IVR menürendszerünkben tekinthető meg.

Milyen adatok megadására lesz szüksége?
Okmány típusa
Az adatlapon található bizonylatszám
Születési idő
Telefonos azonosítást igényel az eljárás?
Nem szükséges a telefonos azonosítás
Mennyibe kerül a szolgáltatás?
A tájékoztatás ingyenes
Egyéb tudnivalók
Személyazonosító igazolvány esetén a szükséges számsor az igénylő adatlap jobb felső sarkában van feltüntetve bizonylatszám néven, a vonalkód fölött.
Kérdések és válaszok
Az alábbiakban az ügyfelek által összegyűjtött, közérdeklődésre számot tartó kérdések és válaszok találhatóak. Reméljük, ezzel is segítünk Önnek a tájékozódásban!
Kérdezzen Ön is
Amennyiben kérdése vagy hozzászólása van az adott témakörrel kapcsolatban, kérjük, jelezze felénk!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!ű
Kérjen segítséget chaten keresztül!
Ezzel az ügytípussal kapcsolatban chaten is kérhet segítséget munkatársainktól. Chat indításához kérjük, kattintson a gombra!
Chat