Közigazgatási mobilapplikációk

Az applikációk ügytípusainak többségéhez Ügyfélkapu regisztráció szükséges. Amennyiben elakadna az ügyintézésben, kérem, hogy keresse ügyfélszolgálatunkat.

EFO mobil alkalmazás

Pár kattintással és kevesebb, mint egy perc alatt már elvégezhető egy bejelentés. Az alkalmazás számos kényelmi funkcióval segíti a felhasználókat:

  • előre elmentheti a munkavállalók, munkáltatók adatait,
  • telefonváltás esetén ezek az adatok exportálhatók,majd importálhatók,
  • a havi lejelentéshez szükséges adatok előre megadott e-mail címre elküldhetők.

Az alkalmazáson keresztül beküldött bejelentések joghatása a 16T1042E nyomtatvány kitöltésével és beküldésével megegyező.

További részletes információ a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (továbbikaban NISZ) weboldalán  található. Klikk ide!
Az alkalmazás IOS, Android és Windows platformokra díjmentesen letölthető.:Ügyintézés OkmányApp alkalmazással

Az OkmányApp egy könnyen használható, ügyfélbarát mobil applikáció, amely jelentősen lerövidíti az ügyintézés folyamatát, hiszen otthonról intézhető mindaz, amiért eddig postára, okmányirodába kellett menni. A következő ügyintézésre van lehetőség az applikáción keresztül:

  • Jelenleg erkölcsi bizonyítvány-igénylése
  • Gépjármű tulajdonosváltásnál az eladói nyilatkozat beküldése
  • A gépjármű forgalomból történő kivonására, annak meghosszabbítására, valamint újbóli forgalomba helyezése
  • Megsemmisült személyi igazolvány pótlása
  • Elveszett, ellopott vagy megsemmisült útlevél pótlása
  • Igényelt okmányának gyártási státuszának lekérdezése

További információ Klikk ide!Ügyintézés Cégradar alkalmazással

A NISZ Zrt. gondozásában megjelent a CÉGRADAR mobil alkalmazás. A fejlesztés alapját a különböző forrásokból elérhető jelentős mennyiségű, nyilvános cégadatok adták. A különböző forrásokból elérhető nyilvános cégadatok egy könnyen kezelhető felületen válnak elérhetővé. Az alkalmazás IOS, Android és Windows platformokon érhető el. Az alkalmazás letöltése és a lekérdezések is díjmentesek.

Letöltés:

Az applikáció a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnál, a Nemzeti Munkaügyi Hivatalnál, a Gazdasági Versenyhivatalnál meglevő információkat, valamint az e-Cégjegyzék, a Cégközlöny és más adatbázisok információit gyűjti egy csokorba. Segítségével szerződéskötés előtt ellenőrizhetjük a szállító megbízhatóságát, álláskeresésnél meggyőződhetünk a munkaadó hitelességéről, online vásárláskor pedig elkerülhetjük a jóhiszemű vásárlókat kihasználó, megbízhatatlan vállalkozásokat.

További információk: Klikk ide!