Szolgáltatástérkép

2005 óta működő telefonos és elektronikus ügyfélszolgálatunk szerteágazó szolgáltatást nyújt az év minden napján napi 24 órában az ügyfeleinek, a polgárok, vállalkozások és költségvetési szervek részére. Kiemelt feladatunk a gyors, pontos és naprakész tájékoztatás, telefonos és elektronikus segítségnyújtás a közigazgatási ügyintézéssel kapcsoltban. Weboldalunkon részletesen bemutatjuk Önnek, hogy milyen szolgáltatásokkal állunk a rendelkezésére.

Általános tájékoztatás
Általános tájékoztatás
0-24 órában információt adunk a közigazgatási szervek elérhetőségéről, ügyfélfogadási idejéről, feladat- és hatásköréről, valamint az általuk kezelt ügyek intézésének folyamatairól. Segítünk a szükséges jogszabályok megtalálásában is.
Részletek »
Telefonos ügyintézés
Telefonos ügyintézés
A 1818-as telefonszámon státuszinformációt adunk egyes folyamatban lévő okmányügyeinek intézésével kapcsolatban. A telefonos azonosítás bevezetésével a közeljövőben egyes ügyeit telefonon is intézheti ügyfélszolgálatunkon.
Részletek »
Személyes ügyintézés
Személyes ügyintézés
Tájékoztatást nyújtunk a kormányablakokban, okmányirodákban és a különböző hatóságok ügyfélszolgálati irodáiban intézhető ügyekkel kapcsolatban, hogy Ön felkészülve érkezessen ügyeit intézni.
Részletek »
Elektronikus ügyintézés
Elektronikus ügyintézés
Elektronikusan, az interneten keresztül intézhető közigazgatási ügyek esetén telefonos segítséget nyújtunk a regisztrációtól az űrlapok kitöltéséig. Kiemelt feladatunk az ügyfélkapuval kapcsolatos technikai segítségnyújtás.
Részletek »
Foglalkoztatás bejelentés (185)
Foglalkoztatás bejelentés (185)
A Kormányzati Ügyfélvonal a 185-ös számon fogadja az egyszerűsített foglalkoztatás (EFO) és a háztartási munka bejelentéseket, majd a felvett adatokat továbbítja a Nemzeti Adó- és Vám- hivatal részére.
Részletek »
Egyéb feladatok
Egyéb feladatok
Ügyfélszolgálatunk megállapodás alapján ellátja egyes államigazgatási szervek telefonos és elektronikus ügyfélszolgálati feladatait, vagy igény szerint munkaidő után, ill. megemelkedett hívásszám esetén fogadja a megkereséseket.
Részletek »