Hírek
Technikai átállás a KEKKH egyes elektronikus szolgáltatásaiban
Tervezett karbantartás miatt szombaton éjjel a KEKKH egyes elektronikus szolgáltatásaiban fennakadás várható. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy május 23-án, szombaton 21 órától május 24-én vasárnap reggel 5 óráig a 185-ös telefonszámon működő Egyszerűsített foglalkoztatás bejelentő vonalon dolgozó ügyintézőink kizárólag általános információt, tájékoztatást tudnak adni. Az informatikai karbantartás ideje alatt munkatársaink nem tudnak bejelentéseket felvenni és módosítani sem. A karbantartás idejére ajánljuk kedves Ügyfeleinknek, hogy vegyék igénybe az EFO bejelentő mobilalkalmazást.
Módosítva 2015. május 20., 13:52
Megosztás Megosztás
Nyomtatás Nyomtatás

Az alkalmazás használatához  Ügyfélkapu belépés szükséges. Amennyiben a mobilapplikációval kapcsolatban további részletekre kíváncsi, akkor kérjük, hogy látogassa meg a NISZ EFO honlapját:www.nisz.hu/efo2015  Egyszerűsített foglalkoztatás elektronikus úton is bejelenthető ügyfélkapun keresztül a NAV honlapjáról letölthető 15T1042E jelű nyomtatvány segítségével!

Pár kattintással és kevesebb, mint egy perc alatt már elvégezhető egy bejelentés.

Letöltés mobiltelefonról: http://nisz.hu/efo/letoltes/

Az alkalmazás számos kényelmi funkcióval segíti a felhasználókat: előre elmentheti a munkavállalók, munkáltatók adatait, telefonváltás esetén ezek az adatok exportálhatók, majd importálhatók, a havi lejelentéshez szükséges adatok előre megadott e-mail címre elküldhetők.


Mit nyer ön az EFO mobilalkalmazással?

  • időt
  • pontosságot
  • biztonságot
  • egyszerűséget

Az alkalmazás azért készült, hogy megkönnyítse a bejelentést, minden folyamat a lehető legegyszerűbb módon végezhető el. Az alkalmazáson keresztül beküldött bejelentések joghatása a 15T1043E nyomtavánnyal kitöltésével és beküldésével megegyező.

A használatához ügyfélkapu hozzáférés szükséges. ügyfélkapus azonosítás biztosítja, hogy illetéktelenek ne tehessenek az Ön nevében bejelentést.
Az alkalmazás IOS, Android és Windows platformokra díjmentesen letölthető.

További információk: http://nisz.hu/efo2015 és a 185-ös hívószámon